دانشکده پرستاری

مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی

  • 1391/10/11 - 07:36
  • 52
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مصرف لواشک و ترشک آسیب های بسیاری برای بافت دندانها ایجاد می کند.

به گزارش خبرنگار وب دا از قم، یک دندانپزشک با اشاره به آسیب های ناشی از مصرف مواد خوراکی از قبیل لواشک و ترشک و سایر مشتقات این محصولات برای دندانها گفت: این محصولات به دلیل چسبندگی در سطح دندانها و خاصیت اسیدی موجب تخریب بافت های دندانی می شود.

لواشک و ترشک بافت دندانها را تخریب می کند.

 

مصرف لواشک و ترشک آسیب های بسیاری برای بافت دندانها ایجاد می کند.
به گزارش خبرنگار وب دا از قم،
یک دندانپزشک با اشاره به آسیب های ناشی از مصرف مواد خوراکی از قبیل لواشک و ترشک و سایر مشتقات این محصولات برای دندانها گفت: این محصولات به دلیل چسبندگی در سطح دندانها و خاصیت اسیدی موجب تخریب بافت های دندانی می شود.
دکتر محمد حسن بیگدلی با بیان اینکه مصرف این گونه خوراکی ها به دلیل مواد افزودنی و نگهدارنده علاوه بر آسیب دندانی، برخی مخاطرات جسمی دیگر را نیز برای افراد ایجاد می کند افزود: خانواده ها باید مراقب تغذیه فرزندان خود باشند تا از مصرف خوراکی های مضر و فاقد ارزش غذایی پرهیز کنند.
وی افزود: متاسفانه مصرف لواشک و ترشک در کودکان و نوجوانان بسیار شایع است که می تواند اثرات جبران ناپذیری بر روی دندانهای آنها برجای بگذارد.
این دندانپزشک با تاکید بر اینکه اثر تخریبی مصرف اینگونه مواد خوراکی در دندانهای کرسی بیشتر است تصریح کرد: افراد در صورت مصرف هر گونه لواشک و ترشک و سایر مشتقات آن بلافاصله مسواک بزنند و بین دندانها را با نخ دندان تمیز کنند.
دکتر بیگدلی به خانواده توصیه کرد برای حفظ سلامت جسمی کودکان و نوجوانان، از خوراکی های سالم مانند خشکبار به عنوان تنقلات برای فرزندان خود استفاده کنند.

 

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 10236
کلمات کلیدی