اهمیت ورزش در زنان شاغل
مکان ابتلای زنان شاغل به آرتروز گردن و کمر درد در صورت ورزش نکردن بسیار زیاد است.
امکان ابتلای زنان شاغل به آرتروز گردن و کمر درد در صورت ورزش نکردن بسیار زیاد است.
به گزارش وب دا؛ مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان این موضوع که زنان شاغل با توجه به نوع اشتغال و فعالیت روزانه ممکن است دچار آسیب و ناتوانی های متعدد شوند به بانوان شاغل انجام فعالیت های ورزشی در محیط کار را توصیه کرد.
دکتر مریم پورآدینه آسیب دیدگی مهره های گردن و بروز آرتروز گردن را یکی از موارد آسیب دیدگی در این افراد عنوان کرد و گفت: این عوارض به خصوص در افرادی که در طول روز بیشتر به سمت پایین نگاه می کنند، رخ خواهد داد.
به گفته وی پشت میز نشینی به عضلات ناحیه گردن آسیب می زند بنابراین به کارمندان توصیه می شود هر 2 ساعت از جای خود بلند شده و حرکات کششی انجام دهند.
وی ادامه داد: حرکات کششی سینه ای، حرکات پاروزنی در حالت نشسته، بالا آوردن شانه ها، کشیدن تنه و پایین آوردن آن، تاب دادن تنه، جلو آوردن چانه، تمرین ایزومتریک گردن و چرخش گردن می تواند از گردن درد جلوگیری کند.
وی بیان کرد: کمر درد نیز از عوارضی است که زنان کارمند به دلیل نشستن های طولانی مدت پشت کامپیوتر به آن دچار می شوند.
دکتر پور آدینه کشش عضلات کمر، تقویت عضلات شکمی و اصلاح گودی کمر را از جمله حرکات موثر برای پیشگیری از این عارضه عنوان کرد.
وی افزود: انقباض عضلات شکمی به سمت ستون مهره ها، رساندن یک زانو به سینه، بالا بردن پا به شکل صاف، کشش پایین کمر، پل زدن، بلند کردن لگن و خم شدن به جلو در وضعیت زانو زده از جمله عواملی هستند که به تقویت عضلات کمری کمک می کنند