دانشکده پرستاری

مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی

  • 1389/09/17 - 12:33
  • 36
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مصرف ماهی ضعف بینایی را به تاخیر می اندازد

مصرف ماهی که سرشار از امگا 3 است کاهش دید چشم را به تعویق می اندازد...

جدیدترین بررسی های پژوهشگران مدرسه پزشکی جان هاپکینز نشان می دهد، وعده های غذایی سرشار از امگا3 که به فراوانی در غذاهای دریایی یافت می شود ، می تواند کاهش دید چشم را در افراد مسن به تعویق بیندازد.

براساس این بررسی ، خوردن غذاهای دریایی نظیر انواع ماهی ها، زوال پیشرونده ماهیچه های چشم را که علت اصلی نابینایی در پیری است کند می کند. پژوهشگران جان هاپکینز مشاهده کردند، علاوه بر زوال ماهیچه های چشم ، مشکلات رگ های خونی نیز در افرادی که کمتر از غذاهای دریایی استفاده می کردند، شایع تر است. قطع مصرف توتون و تنباکو، کنترل فشارخون ، خوردن سبزی و میوه های مغزدار و نیز مراجعه منظم به چشم پزشک از دیگر توصیه هایی است که این محققان برای به تاخیر انداختن زوال بینایی در سالمندی به آن اشاره کرده اند.

منبع : روزنامه ایران (ایران دانش) ، مورخ چهارشنبه 17/9/89

  • گروه خبری : تازه های پرستاری و مامایی
  • کد خبر : 3852
کلمات کلیدی