دانشکده پرستاری

مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی

  • 1390/08/29 - 12:45
  • 54
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه برنامه­ریزی پروپوزال تحقیقاتی برآورد نیروی انسانی

ششمین جلسه برنامه­ریزی طراحی پروپوزال تحقیقاتی برآورد نیروی انسانی مورد نیاز در بخش­های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی روز پنجشنبه ...

ششمین جلسه برنامه­ریزی طراحی پروپوزال تحقیقاتی برآورد نیروی انسانی مورد نیاز در بخش­های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی روز پنجشنبه 19/8/90 در دفتر جلسات دانشکده پرستاری و مامایی تشکیل شد. در ادامه روز پنجشنبه جلسه­ای با حضور اعضای هیئت علمی و سایر اعضای درگیر از معاونت محترم درمان ششمین جلسه تشکیل گردید. در این جلسه کلیه همکاران طرح پژوهشی جناب آقایان شعوری (ریاست محترم) صمدی (ریاست محترم دفتر پرستاری) مالمیر(مدیر محترم توسعه) آسایش (هیئت علمی) بطحایی (هیئت علمی) و سرکار خانم­ها خرمی­راد(رئیس محترم دانشکده) عابدینی (مدیرگروه) رضویان (سوپروایزر)- گائینی(دانشجوی دکتری ومربی پرستاری)- حیدری(هیئت علمی) دعوت داشتند. که در نهایت با حضور آقایان صمدی، بطحایی و خانم­ها خرمی­راد، گائینی، رضویان،عابدینی جلسه تشکیل گردید. آقای صمدی اعلام نمودند که ابزارهای مختلفی جهت برآورد نیروی انسانی مورد نیاز در دفتر پرستاری موجود است که حتما برای اعضاء ارسال می­شود. مشکل دیگری که موجود است این است که به علت کمبود تعداد بخش­های ویژه، بیماران این بخش در سایر بخش­ها بستری می­شوند که این موضوع علاوه بر صدمات مالی که برای بیمارستانها در بر دارد منجر به تداخلات در توزیع نیروی انسانی بخش­ها و بی نظمی­هایی در این زمینه می­شود. چرا که در محاسبات تعداد نیروی انسانی، استانداردهای بخش داخلی در نظر گرفته شده ولی بیمار با care بخش Icu بستری می­شود.

- در ادامه مقرر شد لیست بخش­های بیمارستانهای دانشگاه که لزوما باید بطور پایلوت ساعت کار پرستاری در آنها محاسبه گردد و به سایر بخش­ها تعمیم داده شود از طرف دفتر پرستاری تعیین و در جلسه بعدی اعلام گردد.

- مقرر شد در کلیه بخش­های تعیین شده توسط دفتر پرستاری میزان ساعت مراقبت براساس فرمول PRNA محاسبه گردد.

- در مورد ساعات مراقبت غیر مستقیم بدلیل مشکلاتی که در بخش­های بیمارستانهای دانشگاه مطرح است و استانداردها پاسخگوی آنها نیست نیاز به بررسی­های بیشتری است که مقرر شد. مطالبی در این زمینه توسط خانم گائینی و حیدری و آقای بطحایی ترجمه و در جلسه بعد ارائه گردد تا در نهایت تدابیری برای پوشش این نقیصه در نظر گرفته شود.

در ادامه آقای صمدی و خانم رضویان به سایر مشکلات از قبیل محول شدن سایر فعالیت­های غیر مرتبط با حرفه پرستاری که در هیچ فرمولی جهت محاسبه نیروی انسانی به عنوان خدمات پرستاری در نظر گرفته نمی­شوند اشاره نمودند. برخی از این خدمات شامل: محول شدن وظایف نگهبان در ساعات شیفت شب، کنترل بیماران از نظر پرداخت هزینه ، مددکاری و کمک به ترخیص، ثبت پرونده در سایت و HIS و  ورود و استخراج اطلاعات از سیستم کامپیوتر و مراجعه با مشکلات کندی و خرابی سایت پاسخگویی به تلفن و گرفتن دستورات تلفنی پزشک، ناهماهنگی در برنامه­ریزی پرستاری با پزشکی بطور مثال حضور پزشک در ساعت 11 در اتاق عمل و حضور پرسنل از ساعت 7 و پایان ساعت کاری پرسنل در ساعت 1 و تغییر پیک کاری و ایجاد بی­نظمی  در نهایت مقرر شد لیست کامل خدمات پرستاری از دفتر پرستاری اخذ شود.   

  • گروه خبری : اخبار پژوهشی
  • کد خبر : 6404
کلمات کلیدی