دانشکده پرستاری

مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی

  • 1391/06/15 - 13:21
  • 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جگر و زرده تخم مرغ كم مصرف كنيد

يك متخصص زنان و زايمان گفت:‌ خانم هاي بارداري كه كلسترول خونشان بالا است جگر و زرده تخم مرغ كمتر مصرف كنند.

خانم هاي باردار بخوانند؛

  جگر و زرده تخم مرغ كم مصرف كنيد

 

يك متخصص زنان و زايمان گفت:‌ خانم هاي بارداري كه كلسترول خونشان بالا است جگر و زرده تخم مرغ كمتر مصرف كنند.

به گزارش خبرنگار وب دا،‌ دكتر فرناز اهدايي وند ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت:‌ پروتئين در حاملگي براي رشد و ترميم جنين، جفت و رحم و افزايش حجم خون مادر لازم است.

وي افزود: ميزان پروتئين مورد نياز روزانه حدود 8 ميلي گرم است و بهتر است پروتئين مورد نياز از منابع حيواني مانند گوشت، شير ، تخم مرغ، پنير، مرغ و ماهي تأمين شود.

مدير گروه بهداشت خانواده دانشگاه شهيد بهشي خاطرنشان كرد:‌ انواع گوشت،‌جگر، دل، قلوه، انواع حبوبات، مغزها مانند مغر پسته، گروه بادام و دانه هاي سويا نيز سرشار از پروتئين و آهن هستند.

دكتر اهدايي وند ادامه داد: خرما، حبوبات، نخود داراي آهن و ويتامين و بهترين منبع گياهي پروتئين هستند كه خانم هاي باردار مي توانند در رژيم غذايي خود مصرف كنند.

وي با بيان اين كه ماهي منبع بسيار عالي از پروتئين محسوب مي شود به خانم هاي باردار و شيرده توصيه كرد: از مصرف انواع خاصي از ماهي ها مانند نيزه ماهي و سفره ماهي كه حاوي مقادير زياد جيوه هستند خودداري كنند.

  • گروه خبری : تازه های پرستاری و مامایی
  • کد خبر : 9170
کلمات کلیدی