در بهار غذاهاى شور و غليظ نخورید
در فصل بهار بايد از خوردن غذاهاى شور و غليظ مانند کله پاچه، گوشت گاو، خامه و ماست ترش پرهيز کرد
يک متخصص طب سنتی گفت: در فصل بهار بايد از خوردن غذاهاى شور و غليظ مانند کله پاچه، گوشت گاو، خامه و ماست ترش پرهيز کرد. غلامرضا کردافشاری گفت: مزاج فصل بهار گرم و تر است به همين دليل بايد مصرف غذاهايی با طبع گرم را کاهش داد به عنوان مثال مصرف بالای گوشت باعث ايجاد بيماری در بدن میشود. وی ادامه داد: همچنين در اين فصل از خوردن غذاهاى شور و غليظ مانند کله پاچه، گوشت گاو، خامه و ماست ترش بايد پرهيز کرد.استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف غذاهای کنسروی و مانده نيز در اين فصل بسيار مضر است.وی با تأکيد براينکه نبايد در فصل بهار پرخوری کرد ادامه داد: در فصلب هار مواد زائدبدن به حرکت در می آيند و گاهی به سطح پوست نزديک می شوند به همين دليل روز دمل و جوش های پوستی در اين فصل بيشتر میشود. کردافشاری توصيه کرد: رفع يبوست از راههای رفع اين مواد زائد از بدن است که می توان با مصرف خوراکیهايی مثل انجير، آلو و هويج يبوست را کاهش داد.