دانشکده پرستاری

مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی

  • 1389/10/27 - 11:05
  • 37
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

كاهش اضطراب با مصرف ميوه

يك متخصص تغذيه گفت: مصرف ميوه‌ موجب كاهش اضطراب و احساس آرامش مي‌شود.

كاهش اضطراب با مصرف ميوه

يك متخصص تغذيه گفت: مصرف ميوه‌ موجب كاهش اضطراب و احساس آرامش مي‌شود.
دكتر مسعود كيمياگر افزود: ميوه‌ها سرشار از پتاسيم، منيزيم و ويتامين
C هستند كه همه اين مواد مغذي موجب كاهش استرس در افراد مي‌شوند.  وي بيان كرد: آلبالو و گيلاس خشك به علت اين‌كه داراي آنتي‌‏اكسيدان‏هايي مانند ويتامين C هستند، از آسيب سلول‏هاي مغزي كه منجر به ايجاد مشكلات يادگيري و كمبود حافظه مي‏شود، جلوگيري مي‏كنند.
اين متخصص تغذيه افزود: ويتامين
C موجود در ميوه‌ها با كاهش مقدار هورمون‏هاي استرس‏زا در بدن، موجب مي‏شود بدن با استرس بهتر مبارزه كند. كيمياگر گفت: اگر افراد بطور منظم مقادير زيادي از اين مواد غذايي را استفاده كنند احساس آرامش مي‌كنند، در حالي كه كمبود ويتامين C، منيزيم، كلسيم، روي، آهن، منگنز و پتاسيم موجب افسردگي مي‌شود.

 

  • گروه خبری : تازه های پرستاری و مامایی
  • کد خبر : 4191
کلمات کلیدی