مصرف كلم بروكلي از وقوع بیماری های سرطان و دیابت پیشگیری می کند
نتايج يك تحقيق نشان داد مصرف كلم بروكلي ميزان ابتلا به سرطان را كاهش ميدهد.
مصرف كلم بروكلي از وقوع بیماری های سرطان و دیابت پیشگیری می کند
نتايج يك تحقيق نشان داد مصرف كلم بروكلي ميزان ابتلا به سرطان را كاهش ميدهد.
به گزارش وبدا، به نقل از نشريه مديكال نيوز گروهي از محققان با انجام آزمايشات خود دريافتند كلم بروكلي نقش مهمي در كاهش گروهي از سرطانها و نيز بيماريهاي قلبي عروقي دارد.
براساس اين گزارش محققان همچنين افزودند: مصرف كلم بروكلي به عنوان يك ماده غذايي امكان ابتلا به سرطان را تا بيش از 2 برابر كاهش ميدهد.
نتايج حاصل از اين مطالعه حاكيست تنها در صورتي كه هنگام پخت اين ماده غذايي، آنزيم مهمي در آن به بنام ميروسيناس حفظ شود کلم بروكلي ميتواند احتمال وقوع سرطان را در افراد كاهش دهد.
از طرفي نتايج ديگر اين مطالعه ميافزايد كلم بروكلي كه سرشار از آنتياكسيدانها، ويتامين C، كلسيم و ديگر مواد مغذي است ميتواند خطر ابتلا به ديابت را نيز كاهش دهد